F.A.Q.

Hieronder vind u een aantal veelgestelde vragen over het gebruik en het bestellen van StarWhite Lightening Cream.

Voor wie is StarWhite Lightening Cream geschikt?
StarWhite Lightening Cream is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, die hun huid lichter willen maken en/of pigmentvlekken en ouderdomsvlekken willen verwijderen. De StarWhite crème is te gebruiken op het gehele lichaam, waaronder het gezicht, de oksels en tevens voor de intieme lichaamsdelen.

Hoe vaak kan ik de StarWhite crème gebruiken?
StarWhite crème kan dagelijks worden gebruikt, bij voorkeur 2-maal daags, totdat u tevreden bent over het gewenste resultaat. U kunt de crème dagelijks blijven gebruiken ter ondersteuning, of u kunt tijdelijk stoppen totdat u merkt dat de huid weer donkerder wordt.

Geeft de StarWhite crème negatieve bijwerkingen?
StarWhite crème is gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en het gebruik van StarWhite heeft dan ook geen negatieve bijwerkingen op de huid of op de gezondheid.

Bieden jullie de originele StarWhite crème aan?
StarWhite.nl is de officiële webshop voor StarWhite crème. StarWhite is de originele naam van het product en de StarWhite crème is enkel verkrijgbaar in tubes met een inhoud van 50 ml. Voorkom teleurstellingen en bestel StarWhite vertrouwd en discreet bij StarWhite.nl.

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?
U kunt bij StarWhite.nl uw bestelling veilig online betalen met één van de volgende betaalmethoden:
Vooruitbetaling per bank | iDEAL | Bancontact/MisterCash | Belfius Direct Net | SOFORT Banking | PayPal 

Tijdens het bestelproces kunt u in de winkelwagen de gewenste betaalmethode selecteren en vervolgens uw bestelling afronden in een beveiligde betaalomgeving.