Home / Blog / Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken zijn vaak een doorn in het oog van veel mensen.

Iedereen heeft wel pigmentvlekken. Pigmentvlekken op vervelende plekken, in het gezicht of op de armen, die je liever kwijt dan rijk bent.

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een ophoping van melanine. Melanine is een organische kleurstof of pigment in de huid, welke wordt aangemaakt door pigmentcellen. Deze cellen worden melanocyten genoemd. Melanine of pigment bepaalt de kleur van de huid en dient tevens als bescherming tegen UV-stralen.

Zodra de huid in aanraking komt met de zon, maken de melanocyten meer melanine aan en wordt de huid bruin. Dit proces verloopt helaas niet bij iedereen even gelijkmatig, waardoor er pigmentvlekken ontstaan op de huid. Pigmentvlekken zijn te herkennen aan hun donkere bruine kleur.

Pigmentvlekken kunnen ontstaan op het gehele lichaam, maar komen voornamelijk voor in het gezicht, op handen en armen en rondom het decolleté. De reden hiervoor is dat deze lichaamsdelen het meest worden blootgesteld aan de zon.

Mensen met veel pigmentvlekken in het gezicht, hebben vaak last van melasma of hyperpigmentatie. Melasma komt vooral voor bij zwangere vrouwen of vrouwen die hormonen gebruiken. Hyperpigmentatie in het gezicht komt voor bij mensen die over het algemeen heel gevoelig zijn voor zonlicht.

StarWhite heeft een verzorgende werking en zorgt voor een lichte en egale huid. Gebruik de StarWhite crème bij het lichter maken van kleine donkere pigmentvlekken op de huid.

Bestel de StarWhite crème vertrouwd en discreet bij StarWhite.nl, de officiële webshop voor StarWhite crème!

Pigmentvlekken verwijderen met StarWhite crème

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.