Werking en gebruik

De natuurlijke ingrediënten van de StarWhite crème maken het pigment van de huid lichter en zorgt ervoor dat de onderliggende huid bleker wordt gemaakt.

Dit product bevat Bellis Perennis Flower Extract, dat rijk is aan Belides. Deze werkzamestof verlicht de huid en helpt bij het reduceren van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en sproeten. Het toegevoegde Glycyrrhiza Glabra Root Extract bevat Glabridin. Deze werkzame stof is effectief in het voorkomen van huidpigmentatie en draagt bij aan een egale teint.

Ook Vitamine C draagt bij vermindering van pigmentatie en helpt zo bij het egaliseren van de huid teint. De Butyrospermum Parkii Butter bevat Vitamine A, Vitamine E, mineralen en essentiële vetzuren die de huid voeden en hydrateren. De verzorgende eigenschappen van Prunus Amygdalus Dulcis Oil hebben een verjongend en verzachtend effect op de huid en dragen bij aan het egaliseren van de teint.

StarWhite crème kan dagelijks worden gebruikt, bij voorkeur 2-maal daags, totdat u tevreden bent over het gewenste resultaat. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huiddelen en wrijf de crème zachtjes in, totdat deze volledig is opgenomen door de huid. Dankzij de lichte en zachte textuur is de crème makkelijk uit te smeren.

Bij dagelijks gebruik van StarWhite crème kunt u, afhankelijk van het huidtype, na drie tot vier weken al enig resultaat zien. Het advies is om StarWhite minimaal twee maanden te gebruiken, om een goed oordeel te kunnen geven over de uiteindelijke werking. De werking van StarWhite is afhankelijk van het huidtype en kan per persoon verschillen. Na het gewenste resultaat kunt u de crème dagelijks blijven gebruiken ter ondersteuning, of u kunt tijdelijk stoppen totdat u merkt dat de huid weer donkerder wordt.

StarWhite besteld u vertrouwd en discreet bij StarWhite.nl | De officiële webshop voor StarWhite crème.